Szent Borbála Idősek Otthona

Szent Borbála Idősek Otthona - Tájékoztató

A Granárium Nyugdíjasház apartmanjai azonnal beköltözhetőek!

Granárium Nyugdíjasház - Tájékoztató

Prospektus (külső oldal)

Prospektus (belső oldal)

Tisztelt új lakónk!

Orosz Imréné, lakó Abonyi Tivadar, lakó Kuzma Ede, lakó Gerendás Ferenc, lakó

Szeretettel köszöntjük leendő új családjában! Tisztában vagyunk vele, hogy milyen komoly áldozatot jelent az Ön számára ez az elhatározás, ha úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat. Tudjuk, hogy ez a döntés nem könnyű! Munkatársainkkal ígérjük Önnek, hogy mind szolgáltatásainkkal, mind pedig az Otthon felszereltségével igyekszünk elnyerni az Ön és hozzátartozói elismerését. Kérjük figyelmesen olvassák el a Tájékoztatónkat és az abban foglaltaknak megfelelően szíveskedjenek eljárni. Bármilyen problémájuk, kérdésük adódna, kérjük keressenek meg bennünket, hogy segíthessünk.

A Szent Borbála Idősek Otthona 1996-tól-2003-ig szociális vállalkozásként, majd 2004-től kiemelten közhasznú formában működő bentlakásos intézmény. Az épületegyüttes Nagysápon, a 1119. sz. Esztergom-Tatabánya útvonal mentén – kiépített parkírozó helyekkel ellátott – parkosított területen fekszik. Az Otthonban közös, továbbá egy- és kétszemélyes, fürdőszobás lakrészek találhatók. A fürdőszobán kívül a lakószobák felszereltségéhez tartozik még a tűz riasztó rendszer, a kábeltévé-, és a telefon csatlakozási lehetőség. Az intézmény önálló kápolnával rendelkezik. Az akadálymentes közlekedés biztosítása érdekében a szinteket külső lifttoronyban elhelyezett panorámás személyfelvonó köti össze. Kerekesszék használata az egész intézményen belül szintén biztosított.

Érdeklődőinket szeretettel várjuk!

Jövőképünk:

„Intézményünk jövőképében egy, a bentlakók és a társadalom számára egyaránt minden igényt kielégítő, az emberi értékeket szem előtt tartó Otthon, valamint boldog, élni akaró, egyenrangú partnerként kezelt idős emberek jelennek meg.”

Küldetésünk:

„Otthonunkat az idős emberek bentlakásos jellegű ápolására, gondozására hoztuk létre. Tevékenységi körünk civil keretek között működő szociális ellátásként határozható meg. Fő célként az idős emberek utolsó éveinek minél magasabb színvonalú, gondtalan eltöltését tűztük ki. Az emberi értékekre helyezzük a legmagasabb hangsúlyt, amit a társaság valamennyi munkatársa nemcsak a mindennapi munkájában, hanem az egész életszemléletében is igyekszik kinyilvánítani.”

Társasági stratégiánk:

„Valamennyi funkcionális területen teljes körű lakói megelégedettség elérése és folyamatos fenntartása a mindennapok során. A vevőorientáció, a minőségszemlélet, valamint az emberközpontúság olyan jellemző erősségei az Otthonunknak, amelyek jelentős mértékben járulhatnak hozzá céljaink eléréséhez.”